Preguntes freqüents

Empreses i professionals que apareixen al directori

  • Si vols canviar o ampliar les dades de la teva empresa que apareixen al directori-buscador de negocis de Tàrrega, fes clic a Reclamar Empresa publicada i omple els camps que se sol.liciten per a identificar-te i procedir a realitzar els canvis que consideris oportuns en la informació publicada. També tens l’opció d’afegir informació addicional de la teva empresa: descripció, web, correu electrònic, xarxes socials.
  • Per a donar-te de baixa com a empresa o professional del directori-buscador de negocis de Tàrrega fes clic a Reclamar Empresa publicada i omple els camps que se sol.liciten per a identificar-te i marca l’opciò BAIXA DEL DIRECTORI. També pots enviar-nos un correu electrònic o trucar-nos indicant que et vols donar de baixa. Després de fer les comprovacions oportunes, procedirem a donar-te de baixa.

Empreses i professionals que NO apareixen al directori

  • Per a constar al directori comercial i de serveis de Tàrrega cal que l’empresa o professional autònom/a estigui establert/a al municipi de Tàrrega, legalment constituït/da i disposi de les corresponents autoritzacions per a exercir l’activitat econòmica al municipi.
  • Si no constes al directori-buscador de negocis i compleixes els requisits com a empresa o autònom/a per a ser-hi, fes clic a Alta nova empresa i omple els camps que se sol.liciten per a identificar-te. L’Ajuntament de Tàrrega comprovarà i validarà les dades empresarials facilitades i si aquestes són correctes procedirà a publicar al directori-buscador de negocis de Tàrrega aquelles dades bàsiques de contacte facilitades per l’empresa/professional autònom/a dels apartats: nom comercial, adreça i telèfon/s així com aquelles dades addicionals d’altres mitjans dels que informi l’empresa per a ser publicats.

Per a qualsevol dubte o aclariment tècnic sobre els passos a seguir en les diferents opcions del directori-buscador de negocis de Tàrrega, escriu-nos un mail a: buscadordenegocis@tarrega.cat o bé contacta’ns als telèfons d’informació i assistència tècnica 600 51 99 81 - 973 31 36 79.